top of page

Andisil 782 Platinum Catalyst

Andisil

CAS No:

Andisil 782 Catalyst, özellikle yüksek fenil içerikli (ağırlıkça > %35) silikon polimerlerle kullanım için tasarlanmış bir platin katalizördür. Tipik olarak, RTV formülasyonlarında 5-10 ppm katalizör kullanılır. Bu miktar, sistem için istenilen çalışma süresini oluşturacak şekilde değiştirilebilir.

Andisil 782 Catalyst, özellikle yüksek fenil içerikli (ağırlıkça > %35) silikon polimerlerle kullanım için tasarlanmış bir platin katalizördür. Tipik olarak, RTV formülasyonlarında 5-10 ppm katalizör kullanılır. Bu miktar, sistem için istenilen çalışma süresini oluşturacak şekilde değiştirilebilir. Çözünürlük sorunları nedeniyle bu katalizör, standart dimetil polisiloksan sıvıları veya vinil polimerler ile kullanılmamalıdır. Ambalaj açılmadan saklandığında raf ömrü ve
uygun koşullar altında (ortam sıcaklıklarında—yapmayın)
donmasına izin verin), en az on iki olması bekleniyor
aylar. Malzeme kontamine olabileceğinden ürünün açık havada saklanması önerilmez.
hava koşulları nedeniyle zamanla su veya nem.
ambalajlama
Mevcut ambalaj ve bu ürün hakkında ek bilgi için lütfen satış temsilcinizle iletişime geçin. AB Özel Silikonlardan Andisil CE-500, terminal silikon-hidrit işlevselliğine sahip bir zincir uzatıcıdır. Kürleme reaksiyonu sırasında yerinde lineer vinil sıvıların moleküler ağırlığını oluşturarak formül oluşturucuya yardım etmede faydalıdır. Andisil® VS polimerleri, Andisil® Reaktif Metil Fenil polimerleri ve Andisil® platin katalizörü ile ilave kür sistemlerinde kullanılabilen, polisiloksan içeren reaktif silikon hidrittir. 12 ay raf ömrü vardır.

bottom of page