top of page

BIOFIX K04

BIOFIX K04

CAS No:

BIOFIX K04 ÖZELLİKLERİ
- Berrak sıvı - Su ile kolayca karışabilir - pH 1:10 solüsyon yakl. 5- Anyonik karakter
ÖZELLİKLERİ
BIOFIX K04, özellikle giysilik ve eldivenlik deri için renkli derinin su, terleme ve ışık haslığı özelliklerini iyileştirmek için kullanılan katyonik bir ajandır. BIOFIX K04, bitkisel tabaklanmış deri veya yarı krom deri ile anyonik boyarmaddelerin afinitesini arttırır. Bu tür malzemelerin az miktarda BIOFIX K04 ile işlenmesi, rengin dolgunluğunu ve parlaklığını arttırır,

BIOFIX K04 ÖZELLİKLERİ
- Berrak sıvı - Su ile kolayca karışabilir - pH 1:10 solüsyon yakl. 5- Anyonik karakter
ÖZELLİKLERİ
BIOFIX K04, özellikle giysilik ve eldivenlik deri için renkli derinin su, terleme ve ışık haslığı özelliklerini iyileştirmek için kullanılan katyonik bir ajandır. BIOFIX K04, bitkisel tabaklanmış deri veya yarı krom deri ile anyonik boyarmaddelerin afinitesini arttırır. Bu tür malzemelerin az miktarda BIOFIX K04 ile işlenmesi, rengin dolgunluğunu ve parlaklığını arttırır, ayrıca ürünü belirli bir şekilde kullanarak özel boyama etkisi elde etmek mümkündür.
KULLANMAK
Anyonik ürünlerle çökelmeyi önlemek için BIOFIX K04'ü yeni şamandırada kullanmanızı tavsiye ederiz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen teknik ekibimizle iletişime geçiniz.

bottom of page