top of page

BIOGENIC RESVERATROL 200

BIOGENIC RESVERATROL 200

CAS No:

BioGenic Resveratrol-200, Resveratrol'ü çözmek ve stabilize etmek için yeni Oligomer kompleksi kullanır

BioGenic Resveratrol-200

BioGenic Resveratrol-200, Resveratrol'ü çözmek ve stabilize etmek için yeni Oligomer kompleksi kullanır

BioGenic Resveratrol-200, Resveratrol'ü çözmek ve stabilize etmek için yeni Oligomer kompleksi kullanır. Resveratrol, son derece etkili bir antioksidan ve yaşlanma karşıtı malzeme olarak bilinen yer fıstığı ve üzümlerde yaygın olarak bulunan bir polifenolik bileşiktir. Düşük seviyelerde bile Kojik asit ile karşılaştırılabilir bir parlatma etkisine sahiptir.

Kimyasal Tanım: Hidroksipropril Siklodekstrin, Siklodekstrin, Polidekstroz, Resveratrol. Resveratrol kullanıldı:
tuzak deneyinde
diyabetin neden olduğu Ca2 + / kalmodulin bağımlı protein kinaz II aktivasyonunun aracılık ettiği retina nöronal hücre ölümü üzerindeki nöroprotektif etkisini incelemek
in vivo florometri ile asma yaprağındaki stilben içeriğinin değerlendirilmesinde standart olarak

COX − 1'in seçici inhibitörü.
Ambalajlama
Poli şişede 100, 500 mg
Biyokimya / Fizyolojik Eylemler
Resveratrol, üzüm kabuğunda ve diğer bitkilerde bulunan fenolik bir fitoaleksindir. Hücre içi antioksidan aktiviteye sahiptir ve mitokondriyal biyogenezde ve peroksizom proliferatörü-g ile aktive olan reseptör koaktivatörü-1a (PGC-1a) ve FOXO'nun geliştirilmesinde yer alan bir nikotinamid adenin dinükleotidi (NAD+) - bağımlı histon deasetilaz olan sirtuin 1'i (SIRT1) aktive eder. (çatallı kutu) etkinliği. Resveratrolün anti-diyabetik, nöroprotektif ve anti-adipojenik etkilerine SIRT1 aktivasyonu aracılık edebilir. Resveratrol, Herpes simplex virüs-1 (HSV1) ve HSV2'ye karşı antiviral etkiye sahiptir. Ayrıca antitümör ve fitoöstrojenik biyolojik aktiviteler sergiler. Resveratrolün birçok türde çeşitli fizyolojik olaylara aracılık ederek yaşamı uzattığı bilinmektedir.

bottom of page