top of page

BIOKAL B EXTRA

BIOKAL B EXTRA

CAS No:

BIOKAL B EXTRA
- Sarımsı sıvı - Suda çözünür- Sulu çözeltide pH : alkali- Aktif madde %30
ÖZELLİKLERİ
BIOKAL B EKSTRA KONS. asit durumunda güçlü bir oksitleyici etkiye sahip gaz halinde klor dioksit oluşturan güçlü bir ağartma maddesidir. Bu nedenle BIOKAL B EXTRA CONC. Seyreltilmemiş halde güçlü asitle temas etmesine izin verilmemelidir, çünkü bu, tutuşabilecek gazın kendiliğinden oluşmasına neden olabilir.


- Sarımsı sıvı - Suda çözünür- Sulu çözeltide pH : alkali- Aktif madde %30
ÖZELLİKLERİ
BIOKAL B EKSTRA KONS. asit durumunda güçlü bir oksitleyici etkiye sahip gaz halinde klor dioksit oluşturan güçlü bir ağartma maddesidir. Bu nedenle BIOKAL B EXTRA CONC. Seyreltilmemiş halde güçlü asitle temas etmesine izin verilmemelidir, çünkü bu, tutuşabilecek gazın kendiliğinden oluşmasına neden olabilir. BIOKAL B EKSTRA KONS. başta sürüngen derilerinin ağartılması, renklerinin giderilmesi, kirecin giderilmesi ve nadiren oksidatif tüysüzleştirme olmak üzere birçok amaç için kullanılmaktadır. Ürünü sadece eğlence - aspirasyon sistemi ile donatılmış ve her halükarda her zaman uygun önlemler alarak kullanmanızı tavsiye ederiz.
KULLANMAK
Dekapaj sırasında ağartma: %1-2 BIOKAL B EXTRA CONC. beyaz tabaklama veya pastel ton renk üretimi için avantajlı, iyi bir beyaz ve pigmentsiz salamura postu elde edilmesini sağlar. Genellikle asit ilavesinden önce tuzla birlikte eklenir, ardından en az dört saat tambur çalkalanır. Fazla klordioksitin düşük oranda sodyum tiyosülfat ekleyerek nötralize edilmesi tavsiye edilir (potasyum - iyodür nişasta kağıdı ile test edin).

bottom of page