top of page

Dehyton MC CAS No 68608-65-1

Dehyton MC

CAS No: 90387-76-1

Dehyton MC, şampuanlar, duş ve banyo müstahzarları ve cilt temizleyicileri için uygun amfoterik bir yüzey aktif maddedir. Sodyum Kokoamfoasetat. DEHYTON MC, amfoterik bir yüzey aktif maddedir. Amfoterik yapıya sahip bir yağ asidi amid türevidir. Hafif yüzey aktif madde uygulamaları için uygundur.

Dehyton MC, şampuanlar, duş ve banyo müstahzarları ve cilt temizleyicileri için uygun amfoterik bir yüzey aktif maddedir. Sodyum Kokoamfoasetat. DEHYTON MC, amfoterik bir yüzey aktif maddedir. Amfoterik yapıya sahip bir yağ asidi amid türevidir. Hafif yüzey aktif madde uygulamaları için uygundur. DEHYTON mc yüz temizleyiciler, sıvı sabunlar, kişisel bakım mendilleri, şampuanlar, duş & banyo formülleri ve bebek bakım & temizlik ürünlerinde kullanılmaktadır. Kimyasal adı : Sodyum Cocoamphoacetate
CASR # : 61791-32-0
Öğe Özellikleri
Görünüm Hafif doğal bir kokuya sahip, berrak, düşük viskoz sarımsı sıvı.
PH (%20 çözelti) 8.5-9.5
Katı içerik %38-41
Sodyum Klorür %6.5-7.5
Gardner rengi max.3
Özellikler ve Uygulama :
Hafif yüzey aktif madde müstahzarlarında uygulamaya uygun, uyumlu bir amfoterik yüzey aktif madde olan düşük viskoziteli sarımsı sıvı.
DEHYTON MC, hafif yüzey aktif madde müstahzarlarında uygulama için uygun, iyi uyumlu bir amfoterik yüzey aktif maddedir. Anyonik yüzey aktif maddeler ile kombinasyon halinde, dermatolojik olarak geliştirilmiş bir nihai ürüne yol açan sinerjik etkiler elde edilir.
Depolamak :
Ürün açılmamış orijinal kaplarında +15℃ ile +30℃ arasındaki sıcaklıklarda en az bir yıl saklanabilir.Ürünün +15℃'nin altındaki sıcaklıklarda saklanması bulanıklığa neden olabilir ve bu durum ürünün oda sıcaklığında ısıtılmasıyla geri döndürülebilir. Bu, ürün kalitesi üzerinde olumsuz bir etkiye sahip değildir. Yüksek tuz içeriği nedeniyle DEHYTON MC, paslanmaz çelik tanklarda depolama sırasında aşındırıcı bir etkiye sahip olabilir.

bottom of page