top of page

E414 Akasya Gam

E414 Akasya Gam

CAS No:

Akasya sakızının prebiyotik bir lif olduğunu zaten göstermiştir. Fonksiyonel özellikleri, onu yiyecek ve içeceklerin lif içeriğini geliştirmek için mükemmel bir bileşen haline getirir.

Bilimsel araştırmalar, akasya sakızının prebiyotik bir lif olduğunu zaten göstermiştir. Fonksiyonel özellikleri, onu yiyecek ve içeceklerin lif içeriğini geliştirmek için mükemmel bir bileşen haline getirir. Ve akasya sakızının eklenmesi doku, görünüm veya doku ürününü etkilemez veya bozmaz. Fransa, Montpellier Üniversitesi'ndeki IATE2 laboratuvarında akasya sakızı üzerine temel araştırmalar üzerinde çalışan Profesör Christian Sanchez'e göre: "Bir lif olarak sınıflandırılması ve emülsifiye edici özellikleri nedeniyle, akasya sakızı teorik olarak tüm formüle edilmiş gıdalarda kullanılabilir. ürünler aynı zamanda sıcaklığa dayanıklı olma avantajına da sahiptir. Yoğurtları, süt ürünlerini ve türevlerini, ayrıca unlu mamulleri ve daha geniş anlamda un bazlı ürünleri düşünün.

Alland & Robert Pazarlama Müdürü Violaine Fauvarque şunları ekledi: “Çok işlevli ve çok yönlü, akasya sakızının birçok avantajı var. Doku verebilir, tatlandırabilir veya ağızda kalan bir tadı maskeleyebilir ve çok düşük kalorili bir alımla lif veya prebiyotik içeriği artırabilir. Bugün yaptığımız çalışma, akasya sakızının sindirim konforunu iyileştirmek için formüle edilmiş ürünlere iyi bir uyum sağladığını gösteriyor. Bu aynı zamanda akasya sakızının birçok endüstride karşılaşılan zorluklara yenilikçi bir şekilde yanıt verdiğini doğrulamaktadır."

Alland & Robert, 1884'ten beri akasya sakızına güçlü bir şekilde odaklanan lider bir ağaç eksüdası ve doğal sakız üreticisidir. Alland & Robert araştırması ve akasya sakızı ve bağırsak sağlığı üzerine yaptıkları çalışma özetlenmiştir.

bottom of page