top of page

ERCASORB MLE

ERCASORB MLE

CAS No: 9005-64-5

Polisorbat 20. ErcaWilmar'dan ERCASORB MLE V / FD, koku arttırıcı, çözücü, O / W- ve W / O emülgatörü olarak işlev görür. Etoksillenmiş bir sorbitan esterdir. Dioksan içermez ve bitkisel kaynaklıdır. ERCASORB MLE V/FD cilt nemlendiricileri ve vücut bakım formülasyonlarında kullanılmaktadır.

Polisorbat 20. ErcaWilmar'dan ERCASORB MLE V / FD, koku arttırıcı, çözücü, O / W- ve W / O emülgatörü olarak işlev görür. Etoksillenmiş bir sorbitan esterdir. Dioksan içermez ve bitkisel kaynaklıdır. ERCASORB MLE V/FD cilt nemlendiricileri ve vücut bakım formülasyonlarında kullanılmaktadır. Polisorbat 61. ERCASORB MSE / 4 V / FD, ErcaWilmar'ın dioksan içermeyen koku arttırıcı, çözücü, O/W ve W/O emülgatördür. Bitkisel kaynaktan elde edilen etoksillenmiş sorbitan esterdir. ERCASORB MSE / 4 V / FD vücut bakımı ve cilt nemlendirici formülasyonları için önerilir. Polisorbat 20, laurik asit ilavesinden önce sorbitanın etoksilasyonuyla oluşturulan polisorbat tipi iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir. Kararlılığı ve göreceli toksik olmaması, bir dizi evsel, bilimsel ve farmakolojik uygulamada deterjan ve emülgatör olarak kullanılmasına izin verir. Polisorbat 20 veya Tween 20, iyonik olmayan bir yüzey aktif madde ve meyve ve çilek bazlı sorbitolden türetilmiş bir emülgatördür. Losyonlar, kremler, jeller gibi su bazlı kozmetiklerde uçucu yağları veya parfümü seyreltmeye yardımcı olur.
Polisorbat 20, etoksilasyon ile üretilir. Sayı, sorbitolün molü başına reaksiyona giren etilen oksitin ortalama mol sayısını gösterir.

bottom of page