top of page

Eumulgin B2 Ceteareth 20

Eumulgin B2

CAS No:

Eumulgin® B 2, O / W kozmetik emülsiyonlarının üretimi için iyonik olmayan bir emülgatördür.

Eumulgin® B 2, O / W kozmetik emülsiyonlarının üretimi için iyonik olmayan bir emülgatördür. Eumulgin B 2, kozmetik su içinde yağ emülsiyonlarının üretimi için evrensel olarak uygulanabilir, iyonik olmayan bir emülgatördür. Eumulgin® B 2, beyaz ila hafif sarımsı topaklar halinde tedarik edilir ve maksimum 0,5 asit değerine, 49-55 hidroksil değerine ve maksimum 1 sabunlaşma değerine sahiptir.

Günaydın Krem Koruyucu formülasyonunda bu emülgatörü çalışırken görün! Bu yüz SPF emülsiyonu, geniş spektrumlu UV filtresi Z-Cote® LSA sayesinde cildi zararlı UV ışınlarından korumaya yardımcı olur.

BASF Kişisel Bakım, Terlemeyi Önleyici / Deodorantlar, Vücut Bakımı, Ağız Bakımı, Güneş Bakımı ve daha fazlası gibi çeşitli kişisel bakım pazar segmentlerinde geniş bir ürün yelpazesi sunar. Bu yüksek performanslı ürünler, tüketicinin ihtiyaçlarını karşılayan formülasyonların geliştirilmesine olanak tanır.

Eumulgin B 2 Başvuruları
Yüz bakımı
nemlendiriciler
Güneş kremi
Saç Bakımı
Temizlik ürünleri, saç boyaları, saç şekillendirici
temizleyiciler
Durulama gerektirmeyen formülasyon
Akne Bakımı
Ter önleyiciler ve Deodorantlar
Bebek Bakımı
Vücut bakımı
El Bakımı
kendi kendine bronzlaşma
Banyo Bakımı Ceteareth-20. BASF tarafından sunulan EUMULGIN® B 2, iyonik olmayan bir O / W emülgatörüdür. Çeşitli O/W emülsiyonları için uygundur. EUMULGIN® B 2, terlemeyi önleyici ve deodorantlarda, güneş bakımında (güneş sonrası, kendi kendine bronzlaşma, güneşten korunma), vücut, renk ve yüz bakım ürünlerinde kullanılır. Ayrıca bebek bakımı ve temizliği, yüz temizliği, saç boyama ve bakım formülasyonlarında da kullanılır. Bu bileşenin raf ömrü 24 aydır.

bottom of page