top of page

Glucopure

Glucopure

CAS No:

GlucoPure Foam, su toksisitesi etiketlemesi olmaması ve cilt yumuşaklığının ek faydaları ile elde bulaşık yıkama sıvı deterjanları için sürdürülebilirlik ve performansın mükemmel birleşimidir.

GlucoPure Foam, su toksisitesi etiketlemesi olmaması ve cilt yumuşaklığının ek faydaları ile elde bulaşık yıkama sıvı deterjanları için sürdürülebilirlik ve performansın mükemmel birleşimidir. Verim. Yüksek temizleme ve yağ giderme gücü. Sert ve yumuşak suda yüksek köpük kilometre performansı. İyi viskozite kontrolü. GlucoPure Foam, hindistancevizi yağı bazlı yeni nesil bir şeker yüzey aktif maddedir.
Üstün köpüğü ve temizleme performansı, son derece sürdürülebilir içeriği ve su toksisitesi etiketi olmaması ile bir araya geldiğinde GlucoPure Foam'u elde bulaşık deterjanları için piyasadaki en iyi yardımcı yüzey aktif maddelerden biri yapar.
Ek faydalar, bileşimde uçucu organik bileşiklerin (VOC'ler) olmaması, cilde yumuşaklık ve sıvı deterjan kullanıldıktan sonra kaygan, nemli hisseden eller içerir.

bottom of page