top of page

JELUCEL PF 300

JELUCEL PF 300

CAS No:

JELUCEL PF 300, doğal hammaddelerden yapılmış ve gıda katkı maddesi olarak kullanılan selülozdur. Yaklaşık 110 g/l kütle yoğunluğuna sahip tatsız, beyaz, kaba, lifli bir maddedir. Gıda ürünlerine diyet lifi eklemek için ve tekstüre edici, doku stabilizatörü, nemlendirici, topaklanma önleyici ve yapışma önleyici ajan ve diğer katkı maddeleri için taşıyıcı madde olarak kullanılır.

JELUCEL PF 300, doğal hammaddelerden yapılmış ve gıda katkı maddesi olarak kullanılan selülozdur. Yaklaşık 110 g/l kütle yoğunluğuna sahip tatsız, beyaz, kaba, lifli bir maddedir. Gıda ürünlerine diyet lifi eklemek için ve tekstüre edici, doku stabilizatörü, nemlendirici, topaklanma önleyici ve yapışma önleyici ajan ve diğer katkı maddeleri için taşıyıcı madde olarak kullanılır. Aşırı saf beyaz selüloz tozları ve lifleri. En yüksek saflıkta ve en yüksek parlaklıkta fonksiyonel dolgu maddeleri. JELUCEL®, evcil hayvanlar için enerjisi azaltılmış yiyeceklerde kullanılan doğal selüloz içerir. JELUCEL® lif içeriğini arttırır ve aynı zamanda evcil hayvan mamalarının enerji yoğunluğunu azaltır. Selülozumuz elyaf ve toz olarak mevcuttur. JELUCEL® markası altındaki doğal selülozumuz yakl. Kuru maddede %99,5. Faydaları şunlardır:

mikotoksinlerin yokluğu
mükemmel şişme ve su bağlama kapasitesi
son derece yüksek ham lif içeriği
kontrollü kaynaklardan üretim
ISO 9001 ve HACCP'ye göre sertifikalı üretim
Enerjisi azaltılmış evcil hayvan maması
JELUCEL®'de, diyet lifi olarak evcil hayvan mamasına eklenebilen, böylece ham lif içeriğini artıran ve gıdadaki enerji yoğunluğunu azaltan bir ham lif kaynağı üretiyoruz. Kuru mamalarda selülozun yüksek su tutma kapasitesi, mamanın midede şişmesini sağlayarak hayvanın daha uzun süre tok kalmasını sağlar. Selüloz ilave edilerek enerji yoğunluğu azaltılmış köpek ve kedi mamaları, kilo vermeye ve yaşlılık mamasına uygun olduğunu kanıtlamıştır.

Daha sağlıklı buzağılar ve domuz yavruları için ham lif
Yaygın ham lif kaynaklarıyla karşılaştırıldığında, JELUCEL® selülozdaki ham lif oranı sürekli olarak yüksektir. Sonuç olarak, yemdeki tavsiye edilen ham lif içeriği optimal ve besinden bağımsız olarak ayarlanabilir.

Ham lif, buzağıların doğal immünolojik savunmasını destekleyerek ishal ve solunum yolu hastalıklarına karşı direncini artırır. Domuz yavrularında bile selüloz, sütten kesme aşamasından sonra ishali önleyebilir.

Bu, daha güçlü ve sağlıklı hayvanlarla sonuçlanır.

bottom of page