top of page

Jmac LP10

Jmac LP10

CAS No:

TiO2 üzerinde AgCl karışımı. Jmac LP10 Biyosit görevi görür. Mükemmel termal ve pH stabilitesine sahiptir. Anti-mikrobiyal koruma sağlar.

TiO2 üzerinde AgCl karışımı. Jmac LP10 Biyosit görevi görür. Mükemmel termal ve pH stabilitesine sahiptir. Anti-mikrobiyal koruma sağlar. Önerilen doz seviyesi %0.05-0.5'tir. Aşağıdaki düzenlemelere uygundur: FDA 176.170, FDA 176.180, BfR XIV ve Blue angel. JMAC™ LP 10, gümüş klorür ve titanyum dioksitin sulu bir dispersiyonudur. Biyosit görevi görür. Geniş aktivite yelpazesi sergiler - bakteri, mantar ve mayaya karşı etkilidir. APEO içermez. Uzun bir süre boyunca kontrollü salınım ve mükemmel sıcaklık kararlılığı sunar. Cildi hassaslaştırmaz, çok düşük konsantrasyonlarda etkilidir ve formaldehit ve izotiazolinon içermez. Olağanüstü geniş bir pH aralığında kullanılabilir. Boya ve kaplamalarda kullanılır. Katı formülasyonlardaki tipik doz seviyeleri %0,25 - %1,0'dir. EcoLabels ile uyumludur. 528/2012 Sayılı Biyosidal Ürün Yönetmeliği için Clariant tarafından desteklenmektedir. Clariant'a ait JMAC™ LP 10, REACH, AICS, DSL, ENCS, IECSC, KECI, NECI, NZIOC, PICCS ve TSCA envanterlerinde listelenmiştir. JMAC LP 10, su bazlı ürünlerin ıslak halde bakteri ve mantar bozulmasına karşı tam mikrobiyolojik koruması için özel olarak geliştirilmiş düşük toksisiteli bir biyosittir. JMAC LP 10 sıvı bir üründür. Bakteri, mantar ve mayalara karşı etkilidir.

JMAC LP 10, ıslak durumda mantar ve bakterilere karşı korumanın gerekli olduğu yapıştırıcılar, polimer emülsiyonlar, çeşme çözeltileri, MWF ve boya dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamalar için önerilir.

bottom of page