top of page

KAHLBEADS 7625P Karnauba Beeswax

KAHLBEADS 7625P

CAS No:

Kahlbeads 7625P, Carnauba ve Balmumundan elde edilen sarımsı boncuklardır. Yuvarlak şekilleri ve yüksek erime noktaları nedeniyle Kahlbeads 7625P, hassas ciltler için polar yüzeyli ideal peeling parçacıklarıdır.

Kahlbeads 7625P, Carnauba ve Balmumundan elde edilen sarımsı boncuklardır. Yuvarlak şekilleri ve yüksek erime noktaları nedeniyle Kahlbeads 7625P, hassas ciltler için polar yüzeyli ideal peeling parçacıklarıdır. Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera. Kahlbeads 7625P - Kahlwax'ın Karnauba + Balmumu Boncukları, peeling/peeling maddesi olarak işlev görür. Karnauba ve Balmumundan elde edilen polar yüzeyli hassas ciltler için ideal bir peeling maddesidir. Kahlbeads 7625P - Karnauba + Balmumu Boncukları cilt bakım formülasyonlarında kullanılmaktadır. %100 doğal ve organiktir. Yumuşak peeling, istenen yumuşaklık ve parlaklık etkisinin yaratılmasına yardımcı olur.
KahlWax'tan KahlBeads 7625P, hassas ciltler ve en iyi sonuçlar için tamamen doğal bir yumuşak peeling maddesidir.
KahlBeads 7625P, mükemmel top şeklindeki parçacıklara sahip çok hafif aşındırıcı yumuşak soyma formülasyonudur.
hassas cilt üzerinde nazik olun. Balmumu ve karnauba mumunun ince granüle edilmiş (granül boyutu 500 μ) karışımı tamamen doğaldır; her iki bileşen de uluslararası gıda katkı maddeleri olarak listelenmiştir. KahlBeads7625P
suda çözünmezler ve kremlere, temizleme losyonlarına ve jellere kolayca dahil edilebilirler.

bottom of page