top of page

Kroskarmelloz Sodyum ACDISOL SD 711

ACDISOL SD 711

CAS No:

AC-DI-SOL® SD-711 kroskarmeloz sodyum - farmasötik ve diyet takviyesi uygulaması için birinci sınıf kalite

Ac-Di-Sol® Croscarmelose Sodium, ilaç üreticileri için DuPont'un en önemli tekliflerinden biridir.

AC-DI-SOL® SD-711 kroskarmeloz sodyum - farmasötik ve diyet takviyesi uygulaması için birinci sınıf kalite

Ac-Di-Sol® Croscarmelose Sodium, ilaç üreticileri için DuPont'un en önemli tekliflerinden biridir. Dahili olarak çapraz bağlı bir sodyum karboksimetil selüloz (NaCMC), farmasötik ve diyet takviyesi tabletleri, kapsülleri ve granüllerinin parçalanmasına ve ilaç çözünmesine yardımcı olur.

Daha iyi saflık ile daha düşük kullanım seviyelerinde daha hızlı parçalanma
Ac-Di-Sol®, endüstrinin önde gelen süper ayrıştırıcısıdır ve müşterilerimiz için en iyisini sunmaya devam etme çabamızın bir başka örneğidir. 2020'de üretilen veriler, bu çözünmeyen ve hidrofilik polimerin aşağıdaki alanlarda rekabeti geride bıraktığını göstermektedir:

Üstün Performans: Ac-Di-Sol®, rakiplerinden daha hızlı parçalanma ve çözünme ile sonuçlanan mükemmel su alma ve hızlı şişme özellikleri sağlar ve daha düşük kullanım seviyelerinde (%1-2).
Geniş İşlevsellik: Ac-Di-Sol®, doğrudan sıkıştırma, kuru ve ıslak granülasyon ve sürekli üretim süreçleri dahil olmak üzere çeşitli işlemlerde kullanılabilir. Dozaj formlarında çalışır: tabletlerden kapsüllere, granüllere ve daha fazlasına.
Saflık: Ac-Di-Sol®, lifli morfoloji, düşük nem içeriği, düşük safsızlıklar ve düşük suda çözünür içerik gibi tutarlı kritik malzeme özellikleri sergileyerek sağlam ve güvenilir performans sağlar.
Anahtar Uygulamalar:
tabletler
Ağızda Parçalanan Tabletler
Uygulama olanakları sonsuzdur. DuPont, düşündüğünüz uygulama ne olursa olsun başarılı olmanıza yardımcı olmak ister, bu nedenle daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa lütfen onlarla iletişime geçin. Uzmanları, karşılaştığınız zorlukların üstesinden gelmek için can atıyor.

Ek bilgi

bottom of page