top of page

Locron P Aluminyum klorohidrat

Locron P

CAS No: 12042-91-0

Alüminyum klorohidrat. Locron® P, uzun süreli bir terleme düzenleyici madde görevi görür.

Alüminyum klorohidrat. Locron® P, uzun süreli bir terleme düzenleyici madde görevi görür. Sararmayı azaltmak için düşük demir kalitesi sunar. Locron® P, ter önleyici (aerosol sprey veya stick uygulama) ve deodorant, krem, losyon ve tıraş sonrası formülasyonlarında kullanılır. Locron® P, kozmetik endüstrisi için terlemeyi önleyici bir maddedir. Toz spreyler, süspansiyon spreyler veya çubuklar gibi susuz teri azaltan müstahzar türleri için en uygundur. Bu ürün ayrıca hafif bir büzücü etki elde etmek için cilt losyonlarına, cilt kremlerine ve tıraş losyonlarına dahil edilebilir. Locron® P, kozmetik endüstrisi için terlemeyi önleyici bir maddedir. Toz spreyler, süspansiyon spreyler veya çubuklar gibi susuz teri azaltan müstahzar türleri için en uygundur. Bu ürün ayrıca hafif bir büzücü etki elde etmek için cilt losyonlarına, cilt kremlerine ve tıraş losyonlarına dahil edilebilir. Locron® çeşitleri, terlemeyi azaltan müstahzarlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.

Locron® P, toz spreyler, süspansiyon spreyleri veya çubuklar gibi susuz ürünler için en uygundur. Locron® S, sulu alüminyum klorohidrat çözeltileri üretmek için kullanılabilir.

Tüm Locron® kaliteleri de dahil edilebilir

cilt losyonları
cilt kremleri
hafif bir büzücü etki elde etmek için tıraş losyonları
Ürün profili
Locron® kaliteleri, katı halde (Locron® S, Locron® P) veya %50 sulu çözeltiler halinde (Locron® L, L.ZA, LIC) alüminyum hidroksiklorürlerdir.

Locron®, terlemeyi azaltan ve hafif bir koku giderici etkiye sahip hafif bir büzücüdür. Bu nedenle çok çeşitli terlemeyi önleyici ve deodorant formülasyonlarında kullanılır. Alüminyum hidroksiklorür, ter önleyici ürünlerde aktif bir bileşen olarak dünya çapında uzun yıllardır büyüyen bir ölçekte kullanılmaktadır.

Genellikle uzun süreli kullanımda da iyi tolere edilir. Locron® iyi tolere edilmesine rağmen, her biri kendi içinde tahriş edici olmayan ürünlerin kombinasyonunun cilt tahrişine neden olmadığının şüpheye yer bırakmayacak şekilde belirlenmesi için nihai terlemeyi önleyici / deodorant formülasyonu ile dermatolojik denemeler yapılmalıdır. Tek aktif bileşen olarak Locron® kullanan terlemeyi önleyici ürünler için, alüminyum klorohidratın aktif konsantrasyonu %5 - 25 aralığında seçilir. Diğer aktif bileşenlerle birleştirilirse, aktif içerik buna göre düşürülebilir.

Pompalı spreyler veya roll-on'lar gibi sulu formülasyonlar için genellikle yaklaşık %10 aktif konsantrasyonda (yani %20 Locron® L, L.ZA veya LIC) 24 saatlik bir etki görülür.

bottom of page