top of page

MARLINAT 242 90 MC

MARLINAT 242 90 MC

CAS No:

MARLINAT 242/90 MC (INCI: MIPA Laureth Sufate (ve) Propylene Glycol), yüksek köpürme gücüne sahip, susuz etersülfat bazlı bir yüzey aktif maddedir ve sadece 10 ppm dioksan içerir.

MARLINAT 242/90 MC (INCI: MIPA Laureth Sufate (ve) Propylene Glycol), yüksek köpürme gücüne sahip, susuz etersülfat bazlı bir yüzey aktif maddedir ve sadece 10 ppm dioksan içerir. Örneğin susuz duş yağları ve yüksek miktarda yağ içeren sulu berrak kişisel temizlik ürünleri için uygundur. MIPA-Laureth sülfat (ve) Propilen glikol. Marlinat® 242/90 M lineer bir C12-C14 alkol polietilen glikol eter (2EO) sülfat, monoizopropanolamonyum tuzudur. Duş ve banyo yağları gibi yağlar içeren veya su içermeyen ürünler için önerilir. MARLINAT® 242/90 MC, MARLOWET® CG ile birlikte şeffaf şeffaf yüzey aktif madde sistemleri üretir. Yağları yüzey aktif madde sistemlerine dahil etmek için de kullanılabilir. MARLINAT® 242/90 MC, susuz duş yağlarında ve yüksek miktarda yağ içeren sulu, berrak kişisel temizlik ürünlerinde kullanılabilir. Marlinat 242 / 90MC (INCI: MIPA Laureth Sülfat (ve) Propilen Glikol), su içermeyen formülasyonlar için ideal olan bir anyonik yüzey aktif maddedir. Yüksek aktif içeriğine sahip bu yüzey aktif madde, oda sıcaklığında berrak bir solüsyondur ve düşük cilt tahriş potansiyeline sahiptir. Yağları iyi emülsifiye eder ve formülasyonlara dahil edilmesi kolaydır (oda sıcaklığında bile).

Marlinat 242 / 90MC, düşük dioksan içeriğine (maksimum 10 mg/kg) sahiptir ve yağ banyolarında ve duş yağlarında yüksek köpürme kabiliyeti (SLES'e kıyasla) ve çok iyi köpük stabilitesi sağlar.

Önümüzdeki soğuk mevsim için yeni ürünler formüle etmeyi planlıyor musunuz? Marlinat 242/90 MC'yi neden yağ banyonuzda test etmeyesiniz?

bottom of page