top of page

MARLOX OP 1

MARLOX OP 1

CAS No: 68439-51-0

MARLOX OP 1, ıslatma ve yağ giderme maddesi olarak uygun bir yağlı alkol alkoksilattır.

MARLOX OP 1, ıslatma ve yağ giderme maddesi olarak uygun bir yağlı alkol alkoksilattır. Önerilen Kullanımlar ve Bilinen Uygulamalar
MARLOX OP-1, köpük oluşumunun standart iyonik olmayan alkol etoksilatlarla kontrol edilemediği tekstil işleme (ön işlem ve boyama) ve tekstil terbiyesi için formülasyonlarda kullanılan çok düşük köpüren bir ıslatma maddesidir.
Deterjan alanında MARLOX OP-1, Otomatik Bulaşık Yıkamada birincil düşük köpüren yüzey aktif madde ve parlatıcı madde kullanılır.
MARLOX OP-1, Sert Yüzey Temizleyici formülasyonlarında ve I&I alanında da çok düşük köpürme profiline sahip bir ıslatıcı ajan olarak kullanılmaktadır.
MARLOX OP-1, örn. Düşük köpürme davranışı nedeniyle jet boyamada. Depolama ve taşıma
MARLOX OP-1 tercihen paslanmaz çelik tanklarda saklanmalıdır.
Ürünün 30 °C'nin altındaki sıcaklıkta tutulması önerilir, 50 °C'nin üzerinde ısıtmaktan kaçınılması ve sarımsı fenomeni en aza indirmek için azot altında saklanması tercih edilir.
MARLOX OP-1, oda sıcaklığında berrak bir sıvıdır, 0 °C'nin altındaki sıcaklıklarda katı bir mum haline gelir. Görünümün ve düşük sıcaklıkta kullanımın iyileştirilmesi, yaklaşık -10 °C sıcaklığa kadar berrak bir sıvı elde etmek için ürünün ağırlıkça %5 su ile karıştırılmasıyla sağlanabilir.
MARLOX OP-1, oda sıcaklığında herhangi bir konsantrasyonda suda çözünür.
Orijinal ve kapalı ambalajında ​​ürün için raf ömrü üretim tarihinden itibaren 36 aydır.

bottom of page