top of page

Mediolan LD Sodium Lauroyl Sarcosinate

Mediolan LD

CAS No: 137-16-6

Medialan LD, kozmetik endüstrisi için bitki bazlı bir anyonik yüzey aktif maddedir. Bu bileşen, nispeten zayıf yağ giderme ile iyi bir temizleme etkisini birleştirir.

Medialan LD, kozmetik endüstrisi için bitki bazlı bir anyonik yüzey aktif maddedir. Bu bileşen, nispeten zayıf yağ giderme ile iyi bir temizleme etkisini birleştirir. Diş bakım müstahzarlarında, özellikle diş macunlarında köpürtücü olarak yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle, saç şampuanları ve vücut temizleme ürünleri üretirken Medialan® LD en iyi şekilde alkil eter sülfatlarla hafif yardımcı yüzey aktif madde olarak birleştirilir.
Faydalar
İyi cilt uyumluluğu
nötr düğmesi
bitki bazlı
Soğuk işlenebilir.
Medialan® LD, kozmetik endüstrisi için bir anyonik yüzey aktif maddedir. Diş bakım müstahzarlarında, özellikle diş macunlarında köpürtücü olarak yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu ürün, nispeten zayıf yağ giderme ile iyi bir temizleme etkisini birleştirir. Bu nedenle, saç şampuanları ve vücut temizleme ürünleri üretirken Medialan® LD en iyi şekilde alkil eter sülfatlarla hafif yardımcı yüzey aktif madde olarak birleştirilir. Sodyum Lauroil Sarkozinat. Medialan® LD by Clariant bir yüzey aktif madde görevi görür. Diş macunlarında ve kişisel bakım temizlik ürünlerinde kullanılır. Medialan® LD iyi cilt ve mukoza uyumluluğu, iyi koku ve tat nötrlüğü sunar.

bottom of page