top of page

Mikrokristalin Seluloz MCC 101 Avicel

MCC 101

Cas No: 9004-34-6

Mikrokristalin selüloz (MCC), özellikle ıslak granülasyon ve kuru granülasyon formülasyonları için temel bir bileşen olarak geliştirilmiştir.

Pharmacel® 101 Mikrokristalin selüloz (MCC), özellikle ıslak granülasyon ve kuru granülasyon formülasyonları için temel bir bileşen olarak geliştirilmiştir. DFE Pharma, iki yüksek kaliteli üretim tesisinden Pharmacel® 101'i sunar. Pharmacel®, üretim sırasında ve formülasyon geliştirmenizde düşük riske izin veren fonksiyonel özelliklerde partiden partiye yüksek tutarlılık ile endüstri lideridir. farmasötik formülasyonların geliştirilmesi için mikrokristalin selüloz ürünleri. Pharmacel®'in DFE Pharma tarafından sunulan laktoz derecelerinden biriyle kombinasyonu, kırılgan ve plastik eksipiyan davranışının mükemmel kombinasyonunu sağlayarak formülasyonlara ek fayda sağlar.

ıslak granülasyon
Pharmacel® 101 mikrokristalin selüloz (MCC), özellikle ıslak granülasyon formülasyonları için temel bir bileşen olarak geliştirilmiştir. Pharmacel® 101'in kullanılması, granülleştirme sıvısının eşit dağılımını sağlar, bu da tek tip granülasyon ve kurutma prosesleri anlamına gelir. Pharmacel® 101 ile ıslak granülasyon, güvenilir, kolay tekrarlanabilir ve sağlam bir prosestir. Pharmacel® 101 kullanılarak yapılan tabletler, mükemmel sıkıştırma ve parçalanma özellikleri gösterir.

kuru granülasyon
Pharmacel® 101 mikrokristalin selüloz (MCC) ayrıca kuru granül formülasyonlarda kullanım için ideal bir eksipiyandır. Ruloyla sıkıştırma sırasında şeritler sıkıştırma rulolarına yapışmaz ve yüksek ilaç dozajlı formülasyonlarda kuru granülasyon kullanılabilir. Kuru granülasyon için Pharmacel® 101 hayati üretim sinerjileri yaratır. SuperTab® 21AN susuz laktoz gibi kırılgan bir eksipiyan ile kullanıldığında, sonuç, olağanüstü sağlam kuru granülasyon formülasyonlarına yol açan, yüksek tablet gücü ve yeniden sıkıştırmaya karşı duyarsızlığın ideal bir kombinasyonudur.

bottom of page