top of page

Minoxidil

Minoxidil

CAS No:

Saç dökülmesini yavaşlatmaya yardımcı olur ve sonuçlar kadınlarda dört ay, erkeklerde yaklaşık iki-dört ay içinde gözlenmiştir.
Minoxidil losyon, yeni saçların büyümesine yardımcı olan saç foliküllerini besler.

Saç dökülmesini yavaşlatmaya yardımcı olur ve sonuçlar kadınlarda dört ay, erkeklerde yaklaşık iki-dört ay içinde gözlenmiştir.
Minoxidil losyon, yeni saçların büyümesine yardımcı olan saç foliküllerini besler.
Minoxidil, saç sağlığınızı iyileştiren kan dolaşımını yeniler.
Minoxidil anagen fazını uzattığı için saç büyüme döngüsü iyileşir.
Minoxidil sadece saç dökülme oranını düşürmekle kalmaz, aynı zamanda kalın saçlar verir.
Minoxidil'in Yan Etkileri (Aşırı kullanırsanız)
Procapil ve minoxidil arasında karşılaştırıldığında, Minoxidil'in procapile kıyasla daha fazla yan etkisi vardır. Minoxidil'in yan etkileri şunlardır: -

Kafa derisinde tahriş.
Göğüs ağrısı yaşamak.
Saç renginde değişiklik.
Kilo alımı.
Baş ağrısı ve baş dönmesi.
Deri döküntüleri, kaşıntı, akne.
Bulanık görme.
Şişmiş yüz ve yüz kılları.
Mide bulantısı ve kusma.
Procapilin saç büyümesi için faydaları
Procapil ve minoxidil arasındaki savaşın ortasında, procapil'in birkaç faydası: -

Saçınızın inceldiğini fark ettiniz mi? Saç incelmesi, kelliğin ilk belirtisidir. Bu botanik procapil çözeltisi saçınızı incelmeye karşı korur.
Procapil saç dökülmesini azaltır ve saç tellerinizi besleyerek saçınıza çok ihtiyaç duyulan gücü sağlar.
Procapil, dihidrotestosteron hormonunu bloke etmeye yardımcı olur.
Procapil kan akışını arttırdığı için saç büyümesinin artmasına yardımcı olur.
Procapil'in Yan Etkileri (Aşırı kullanırsanız)
Procapil ve minoxidil arasında, procapilin nadiren herhangi bir yan etkisi vardır. Bunun nedeni, doğal bileşenlerle bileşimidir. Ancak procapilin aşırı kullanımı kaşıntı, mide bulantısı ve kızarıklık hissine neden olabilir. Procapil'in olumsuz yan etkilerini yaşıyorsanız, bir doktora danışmanız en iyisidir.

Procapil Vs Minoxidil - Dermatolog Tavsiyesi
Dermatolojik testler, minoksidilin procapil ile minoksidil arasında daha üstün olduğunu düşündürür. Ayrıca minoksidil FDA onaylıdır, procapil ise henüz FDA onayı almamıştır. Telogen effluvium denen bir durum var. Procapil ve minoxidil arasındaki bu gibi durumlarda, minoksidil üzerinde nadiren herhangi bir yan etkisi olduğundan procapil seçmek daha iyidir.

Hem procapil hem de minoxidil, saçların yeniden büyümesinin ünlü tedavileridir. Ancak başka bir hastalığınız varsa veya başka ilaçlar kullanıyorsanız, bunu her zaman akılda tutmak önemlidir. Procapil'in herhangi bir yan etkisi olmadığı için içinde bulunduğunuz kellik evresini göz önünde bulundurarak procapil ve minoxidil arasından tercih edebilirsiniz. Peki daha hızlı saç uzaması için tedavinize başlamak için sizi bekleten bir şey var mı? Traya'nın deneyimli dermatologları tüm şüphelerinizi çözmek için bekliyor. İlerleyen aşamalarda zorlaştığı için saç teşhisinizi bugün yaptırın!

bottom of page