top of page

Naugard Q

Naugard Q

CAS No:

Naugard Q, polimerize edilmiş bir 1,2-dihidro-2,2,4-trimetilkinolindir. Antioksidan olarak kullanılır. Isı ve oksijen nedeniyle bozulmaya karşı iyi koruma sağlar. Peroksit kürleme sistemleri ile birlikte kullanılabilir. Naugard Q, doğal kauçuk, sentetik poliizopren, SBR, BR, NBR ve EPDM ve contalarda kullanılır.

Naugard Q, polimerize edilmiş bir 1,2-dihidro-2,2,4-trimetilkinolindir. Antioksidan olarak kullanılır. Isı ve oksijen nedeniyle bozulmaya karşı iyi koruma sağlar. Peroksit kürleme sistemleri ile birlikte kullanılabilir. Naugard Q, doğal kauçuk, sentetik poliizopren, SBR, BR, NBR ve EPDM ve contalarda kullanılır. NAUGARD Q, doğal kauçuk, sentetik poliizopren, SBR, BR, NBR ve EPDM'de kullanılır; lastik karkasları, kaplamalar, apeks, kayışlar, hortum, contalar, mekanik ürünler, tüketim malları ve tel gibi uygulamalarda. Lastik ve Kauçuk, Otomotiv, tüketim malları, Teknik Kauçuk Ürünler, Elektrik
Lastik, Teknik Kauçuk Ürünler
Ürüne Genel Bakış
NAUGARD Q Drop, çeşitli kauçuk ve poliolefin uygulamalarında etkili işleme ve uzun süreli ısı stabilitesi sunan bir amin antioksidandır. Lastik karkasları ve kayışları gibi yüksek seviyede karbon siyahı içeren polimerlerde iyi çalışacak şekilde tasarlanmıştır.
Ürün Özellikleri
Görünüm: Amber damlası
Molekül Ağırlığı: 874 g/mol
Özgül Ağırlık (@ 25 °C): 1.06
Erime Noktası: 120-125 °C
Birincil Kimya: Polimerize 1,2-dihidro-2,2,4-trimetilkinolin
Özellikler ve Faydalar
Isıya veya oksijene maruz kalmanın bir sonucu olarak polimerlerde bozulmaya karşı iyi koruma
Neopren kürlemeyi etkinleştirir
Peroksit kürleme sistemleriyle uyumlu
Çözülen Sorunlar
Amin antioksidanlarının karbon siyahı dolgulu polimerlerdeki işleme sorunları ve kablolar, lastik karkasları ve kayışlar gibi uygulamalar
Karbon siyahı dolgulu polimerlerde ve reçinelerde amin antioksidanlarının bozulması veya sınırlı koruması
Uygulamalar
Karbon siyahı dolgulu tel ve kablo yalıtım bileşikleri, etilen-propilen kopolimerler, geomembranlar, LDPE, LLDPE, HDPE, lastik karkası, kaplamalar, apeks, kayışlar, hortum, contalar, mekanik ürünler ve ayakkabılar.

bottom of page