top of page

PURASAL S

L-sodium lactate

CAS No: 867-56-1

PURASAL S, şekerin fermantasyonu ile üretilen doğal L-Laktik asidin sodyum tuzudur. Hafif tuzlu bir tada, antimikrobiyal özelliklere sahiptir ve pH'a göre nötrdür.

PURASAL S, şekerin fermantasyonu ile üretilen doğal L-Laktik asidin sodyum tuzudur. Hafif tuzlu bir tada, antimikrobiyal özelliklere sahiptir ve pH'a göre nötrdür. PURASAL S berrak sıvı bir solüsyondur. Hem taze hem de pişmiş et ürünlerinde PURASAL, yumuşaklığı ve sululuğu artırarak etin genel kalitesini iyileştirir. İdeal kullanımı raf ömrünün uzatılması ve tahliye kontrolü içindir. PURASAL S/HQ60, karbonhidratlardan fermantasyon yoluyla üretilen, L-laktik asidin yüksek kaliteli, yüksek oranda çözünür sodyum tuzumuzdur. Bu nemlendirici, cildi ve NMF'nin temel bileşenini nemlendirerek Doğal Nemlendirici Faktörü (NMF) artırmak için idealdir. Temel nemlendirme sağlar ve daha az yapışkan olan sodyum laktat sayesinde gliserinin yerini alabilir.

Sodyum Laktat en yüksek su tutma kapasitesine sahiptir ve diğer iyi bilinen nemlendiricilere kıyasla stratum corneum üzerinde üstün bir plastikleştirici etkiye sahip olduğu gösterilmiştir.

Stratum corneum cildin üst tabakasıdır, özellikle su kaybına karşı bir bariyer olarak önemlidir: Stratum corneum'un su içeriği ne kadar yüksek olursa, o kadar plastikleşir ve cilt o kadar yumuşak ve esnek hale gelir.

bottom of page