top of page

Sodium Lauroamphoacetate Pureact LAA

Sodium Lauroamphoacetate

CAS No:

Sodyum Lauramfoasetat, amfoterik bir yüzey aktif maddedir (hem pozitif hem de negatif yüklü temizlik maddesi) ve nazik bir temizlik maddesi olarak kullanılır. Amino asitten türetilen süper yumuşak bir yüzey aktif madde olan EvermildTM LG-30, köpürme etkisini azaltmadan anyonik yüzey aktif maddelerin cilt ve gözler üzerindeki tahrişini azaltabilir.

Sodyum Lauramfoasetat, amfoterik bir yüzey aktif maddedir (hem pozitif hem de negatif yüklü temizlik maddesi) ve nazik bir temizlik maddesi olarak kullanılır. Amino asitten türetilen süper yumuşak bir yüzey aktif madde olan EvermildTM LG-30, köpürme etkisini azaltmadan anyonik yüzey aktif maddelerin cilt ve gözler üzerindeki tahrişini azaltabilir. Mükemmel kalınlaşma kabiliyeti ve viskozite kararlılığı ile her türlü yüzey aktif madde ile uyumludur. Ayrıca, aktif bileşenlerin adsorpsiyonunu teşvik edebilir ve sert suya, yüksek elektrolit konsantrasyonlarına dayanıklıdır.

Uygulamalar:

Duş jelleri, yüz temizleyiciler, sabun bazlı temizleyiciler, hafif şampuanlar, tıraş kremi, bebek temizleyicileri vb.

Seviyeyi kullan:

%10,0-25.0 (ana yüzey aktif madde); %1.0-%5.0 (ortak yüzey aktif madde) Pureact LAA, kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra ev ve endüstriyel uygulamalarda kullanılan bir amfoterik yüzey aktif maddedir. Yüksek köpürme özelliklerine ve diğer yardımcı yüzey aktif maddelerden kaynaklanan tahrişi azaltma yeteneğine sahip hafif bir yüzey aktif maddedir. Bu, şampuan ve temizleyici formülasyonlarında kullanım için idealdir.

bottom of page