top of page

TEXANOL Ester Alkol Eastman

TEXANOL Ester Alkol Eastman

CAS No:

TEXANOL Ester Alkol, lateks boyalar için yavaş buharlaşan, suda çözünmeyen bir birleştirme yardımcısıdır.

TEXANOL Ester Alkol, lateks boyalar için yavaş buharlaşan, suda çözünmeyen bir birleştirme yardımcısıdır. Boyalarda ovma direnci, renk gelişimi ve paket stabilitesi gibi iyi performans özellikleri sağlar. Eastman Texanol ™ ester alkol, lateks boyalar için önde gelen birleştiricidir. Her tür lateks boyada, çeşitli hava koşullarında ve farklı gözeneklilik seviyelerine sahip yüzeylerde iyi performans gösterir. Eastman Texanol™ ester alkol, düşük birleşme seviyelerinde en yüksek seviyede film bütünlüğü sağlayarak, düşük sıcaklıkta birleşme, rötuş, ovma direnci, yıkanabilirlik, renk geliştirme, termal esneklik ve çamur çatlamasına karşı direnç dahil olmak üzere boyanın performans özelliklerini arttırır. Eastman Texanol™; ester alkol, birleştirici koyulaştırıcılarla birlikte kullanıldığında koyulaştırma etkinliğini de arttırır.

Eastman Texanol ™ ester alkol ayrıca çeşitli başka uygulamalarda da iyi çalışır. Bobin kaplamalarda ve yüksek fırınlı emayelerde kullanım için geciktirici solvent olarak ideal bir seçimdir. Eşsiz özellik dengesi, cevher flotasyonu / köpürtme, petrol sondaj çamurları, ahşap koruyucu taşıyıcılar ve zemin cilaları gibi çeşitli kimyasal özel uygulamalar için de faydalı olmasını sağlar.

254 ° C kaynama noktası ile (buhar basıncı 0.01 kPa @ 20 ° C), Eastman Texanol ester alkol, Avrupa Birliği Decopaint Direktifi 2004/42 / EC'ye göre (genellikle Decopaint Direktifi olarak anılır) VOC olarak sınıflandırılmamıştır. ; Avrupa Birliği Solvent Emisyonları Direktifi); ve Çin Devlet Çevre Koruma Ajansı. VOC olmayan durumu, düşük toksisitesi ve biyolojik olarak parçalanabilirliği nedeniyle Eastman Texanol ™ ester alkolü, China Environmental United Certification Co. Ltd. tarafından Çin'de Green Label Type II sertifikası ile ödüllendirildi. (CEC), Çin Devlet Çevre Koruma İdaresi'nin (SEPA) tamamına sahip olduğu bir yan kuruluştur.

Bu ürüne ait kimyasal maddeler, Federal İnsektisit, Fungisit ve Rodentisit Yasası (FIFRA) kapsamında Gıda Dışı Kullanım Pestisit Ürünlerinde Kullanıma İzin Verilen İnert Bileşenler olarak listelenmiştir. Belirli izinlerle ilgili ayrıntılar için. Uygulamalar / kullanımlar
Yapıştırıcılar / mastikler-B & C
Mimari kaplamalar
Oto tamir
Otomotiv
Ticari baskı mürekkepleri
Dış mimari kaplamalar
Genel endüstriyel kaplamalar
İç mekan düz mimari kaplamalar

Düz olmayan iç mimari kaplamalar
Litografik baskı mürekkepleri
Boyalar ve kaplamalar
polimer modifikasyonu
Proses katkı maddeleri
Koruyucu kaplamalar
Yol işaretleri
Ahşap kaplamalar
Anahtar nitelikler
Lateks boyalara ekleme kolaylığı
verimli birleştirici
Mükemmel hidrolitik kararlılık
İnert - gıda dışı kullanım
Düşük yanıcılık derecesi
Düşük donma noktası
Düşük suda çözünürlük
LVP-VOC

HAP olmayan
SARA dışı
Çin Devlet Çevre Koruma Ajansı tarafından VOC olarak sınıflandırılmamıştır
Avrupa Birliği Direktifi 2004/42 / EC uyarınca VOC olarak sınıflandırılmamıştır
Avrupa Birliği Solvent Emisyonları Direktifi uyarınca VOC olarak sınıflandırılmamıştır
REACH uyumlu
Kolaylıkla biyolojik olarak parçalanabilir
Çin tarafından "Green Label II" sertifikası ile tanınmıştır (düşük toksisite, VOC olmayan ve çevre dostu biyolojik olarak parçalanabilen ürün)

bottom of page