top of page

Ultrasil VN 3

Ultrasil

CAS No:

ULTRASIL 320 GR yüksek oranda dağılabilir silika (HDS) ürünleri, OEM ve yedek lastiklerin performansını ve yakıt verimliliğini artırmak için çözümler sunar. ULTRASIL 320 GR, azaltılmış lastik yuvarlanma direnci sayesinde daha iyi yakıt verimliliği sağlayarak CO2 emisyonlarının azaltılmasına olanak tanır. Ek olarak, ULTRASIL 320 GR, kompoze edicinin örn. yeşil yolcu lastiklerinde ıslak çekiş ve frenleme, aşınma ve yuvarlanma direnci özellikleri.

ULTRASIL 320 GR yüksek oranda dağılabilir silika (HDS) ürünleri, OEM ve yedek lastiklerin performansını ve yakıt verimliliğini artırmak için çözümler sunar. ULTRASIL 320 GR, azaltılmış lastik yuvarlanma direnci sayesinde daha iyi yakıt verimliliği sağlayarak CO2 emisyonlarının azaltılmasına olanak tanır. Ek olarak, ULTRASIL 320 GR, kompoze edicinin örn. yeşil yolcu lastiklerinde ıslak çekiş ve frenleme, aşınma ve yuvarlanma direnci özellikleri. ULTRASIL GR ürünlerini düşük toz ve kolay karıştırma için tasarladı ve kauçuk kompozatörüne optimum uygulama çözümü sağladı.
ULTRASIL 360ULTRASIL 360, oldukça aktif silikalardan önemli ölçüde daha düşük bir spesifik yüzey alanına sahiptir. ULTRASIL 360, çok iyi işlenebilirliği sayesinde özellikle ekstrüzyon, perdahlama ve enjeksiyon kalıplama bileşikleri için çok uygundur. Ayrıca, yüksek düzeyde dolgu yüklemesi kullanımına izin verir. ULTRASIL 360, mekanik kauçuk ürünlere düşük bir sıkıştırma seti ve mükemmel dinamik vulkanizat özellikleri kazandırır.
ULTRASIL 5000 GRDYaklaşık 115 m2/g'lik düşük özgül BET yüzey alanına bağlı olarak, yüksek oranda dağılabilir ULTRASIL 5000 GR, binek otomobil lastiği sırt hamurlarında mükemmel histerezis performansı ve yüksek takviyeyi geliştirilmiş işleme davranışıyla birleştirir. Bu silika, özellikle ıslak ve kış özelliklerinin optimizasyonu için yüksek dolgu yüklemeleri için uygundur.
ULTRASIL 6000 GRPKauçuk endüstrisinde beyaz takviye dolgu maddesi olarak kullanım için çökeltilmiş silika.
ULTRASIL 7000ULTRASIL 7000, kauçuk endüstrisinde takviye dolgu maddesi olarak kullanım için çöktürülmüş bir silikadır.
ULTRASIL 7000 GRULTRASIL 7000 GR, kauçuk endüstrisinde takviye dolgu maddesi olarak kullanılan çöktürülmüş silikadır.
ULTRASIL 7500 GRPKauçuk endüstrisinde beyaz takviye dolgu maddesi olarak kullanım için çökeltilmiş silika.
ULTRASIL 7800 GRPKauçuk endüstrisinde beyaz takviye dolgu maddesi olarak kullanım için çökeltilmiş silika.
ULTRASIL 880ULTRASIL 880, Kalsiyum katkılı ve yaklaşık 35 m2/g'lik çok düşük spesifik BET yüzey alanına sahip çökeltilmiş bir silikadır.
ULTRASIL 9100 GRPKauçuk endüstrisinde beyaz takviye dolgusu olarak kullanım için çökeltilmiş silika.
ULTRASIL 9500 GRPKauçuk endüstrisinde beyaz takviye dolgu maddesi olarak kullanım için çökeltilmiş silika.
ULTRASIL AS 7ULTRASIL AS 7, kauçuk endüstrisinde takviye dolgu maddesi olarak kullanım için çöktürülmüş sodyum alüminyum silikattır. ULTRASIL VN 2ULTRASIL VN 2 çöktürülmüş silika olarak her türlü kauçuk uygulamalarında takviye dolgu maddesi olarak kullanılır.
ULTRASIL VN 2 GRULTRASIL VN 2 GR çöktürülmüş silika olarak her türlü kauçuk uygulamalarında takviye dolgu maddesi olarak kullanılır.
ULTRASIL VN 3 ULTRASIL VN 3 çöktürülmüş silika olarak her türlü kauçuk uygulamalarında takviye dolgu maddesi olarak kullanılır.
ULTRASIL VN 3 GRULTRASIL VN 3 GR çöktürülmüş silika olarak her türlü kauçuk uygulamalarında takviye dolgu maddesi olarak kullanılır.
ULTRASIL VN 3 GR ex EWSULTRASIL VN 3 GR ex EWS çöktürülmüş silika olarak her türlü kauçuk uygulamalarında takviye dolgu maddesi olarak kullanılır.

bottom of page